Lunchroom in Hellevoetsluis

Op zoek naar een lunchroom in Hellevoetsluis? Restaurant De Smaeck van Hellevoet is het gezelligste restaurant voor een heerlijke lunch of een culinair avondje uit. Vanaf 11:30 uur kunt u bij ons dagelijks terecht voor een heerlijke lunch. Wij bieden u als lunchroom in Hellevoetsluis een zeer gevarieerde lunchkaart. Zowel warme als koude gerechten, van carpaccio tot diverse sandwiches en soepen.

Als uw restaurant in Hellevoetsluis bieden wij u vele voordelen, waaronder:

  • Diverse arrangementen mogelijk voor groepen en feesten;
  • Klassiek Frans georiënteerd, maar geheel eigentijds;
  • Kwaliteit van onze gerechte en service;
  • Informele correcte service;
  • Zeer toegankelijkheid en goede prijzen.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in ons gezellige restaurant in Hellevoetsluis. Ons sfeervolle lunchroom in Hellevoetsluis is gevestigd op Smitsweg 58 in Hellevoetsluis. Uiteraard kunt u bij ons reserveren. Dit doet u door te bellen naar 0181 – 774 104 of via het contactformulier op onze website.

Arrangementen bij uw restaurant in Hellevoetsluis

Wij bieden diverse arrangementen voor groepen en feesten aan, zoals een high tea of high wine. Of komt u met een grotere gezelschap naar ons restaurant in Hellevoetsluis voor diner? Dan kan het moeilijk zijn om een menu te kiezen voor u en uw gasten. Daarbij weten u en uw gasten heel goed wat ze lekker vinden en over het algemeen wil men zelf kiezen. Vooral bij grotere grote groepen wordt dan vaak gekozen voor een buffet. Ervaart u het halen van gerechten ook als een belemmering?

Smaeck Carrousel is dan uw oplossing. Een buffet, maar dan geserveerd op tafel. En u begrijpt, geschikt voor grote en kleine gezelschappen of gewoon met z’n tweeën. Kleine culinaire gerechtjes van vis, vlees, gevogelte, garnituren en vegetarisch, tollend over uw tafel!

Direct reserveren bij onze restaurant c.q. lunchroom in Hellevoetsluis

Onze keuken is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 11:30. U kunt telefonisch bij ons reserveren. Bel 0181-774104 of bij geen gehoor: 06-20093440. Uiteraard kunt u ook reserveren via het contactformulier op onze website. Graag tot snel in ons restaurant in Hellevoetsluis.