diner1

Voorgerechten

Broodmandje

€ 4,00

Brood geserveerd met tomatentapenade
en walnoten/olijven tapenade

Pomodorisoep

€ 6,50

Soep van verse pomodori tomaten

Soep van de dag

€ 6,50

Dagelijks wisselende soep

Marrokaanse bloemkoolsoep

€ 6,50

Soep van bloemkool met ras el hanout en couscous.

Bouillabaise

€ 9,75

Rijkelijk gevulde vissoep met rouille van gepofte paprika.

Proeverij
ganzenlever

€19,50

Drieluik van ganzelever.

Gallantine Hoender

€11,50

Gallantine van hoender met tutti frutti, katenspek en zalf van meiknol.

Biet en peer

€ 9,75

Dungesneden oer bietjes en peer, basilicum crème , kruidnagelkaas en gerookte amandel.

Tonijn en sushi

€ 12,75

Spicy tonijn met crispy roll, nigiri, ponzu en zoetzure gember. 

Gerookte zalm

€ 11,75

Salade met gerookte zalm, zoetzure venkel, komkommer en dille-roomkaas.          

Steak Tartaar

€ 13,50

Steak tartaar van het rund met sjalot, cornichons, eidooier en krokant van Grana Padano.

Vitello tonato

€ 12,75

Op de Big Green Egg gegaarde en gerookte kalfsrosbief met mojama de atún, appelkappertjes en zalf van yellowfin tonijn .  

Rundercarpaccio

€ 9,75

De enige echte rundercarpaccio met sud’n
sol tomaatjes, parmezaanse kaas, pijnboompitjes,
uitgebakken spekjes en truffelmayonaise.
Verrijk de carpaccio met ganzenleverkrullen

€ 5,00



Hoofdgerechten

Schelvis

€20,50

Op de huid gebakken schelvisfilet met Hollandse garnalen, risotto, paksoy en schaaldierenjus.

Kreeft thermidor

€25,50

Halve kreeft met rivierkreeftenstaartjes, akkerchampignon en zeekraal, gegratineerd met gruyère.

Tonijn

€21,50

Stoofpot van wild met morilles, in bessensap gemarineerde rode kool en gepofte aardappel.

Lamsrack

€21,50

Lamsrack met zacht gegaarde lamsschouder van de Green Egg, fregula, boontjes en lavas

Tournedos

€26,50

Gebraden tournedos met een mengsel van artisjokken, kappers, noten pesto en parmezaanse kaas geserveerd met frisse salade  en verse frieten.

Risotto

€ 17,50

Saffraan risotto met koningszwam, gemarineerde tomberries, basilicum en peccorino.

Dagvis

Dagprijs

Dagelijks verse aanvoer van Schmidt zeevis.

Eendenborst

€ 19,75

Gebraden eendenborst, dimsum van eendenbout met hoisin en pinda geserveerd met eiermie en spicy salsa.

Diamanthaas

€ 20,50

Gebraden eendenborst, dimsum van eendenbout met hoisin en pinda geserveerd met eiermie en spicy salsa.

Millefeuille

€ 19,75

Bodem van bladerdeeg met olijventapenade, roomkaas, artisjok en geroosterde zoete aardappel.

Coq Au Vin

€19,75

In rode wijn gebraiseerde kip met sjalotten, krieltjes en spekjes.


Nagerechten

Aardbei Romanoff

€ 8,50

Aardbeien met romanoff schuim, vanille ijs en meringue.

Vanille wafel

€ 8,50

Vers gebakken vanille wafel met yoghurt roomijs.

Cheesecake

€ 8,50

Cheesecake met roodfruit compote en roomijs van bastogne koek

Kaasplank

€ 9,50

Selectie van binnen- en buitenlandse kazen geserveerd met kletzenbrood, appelstroop en perencompôte.

Dessert van de dag

€ 7,50

Dagelijks wisselend verrassingsdessert van de chef.

Ijscoupe Smaeck

Dagprijs

Stel uw eigen ijscoupe samen met wisselende ijssoorten van de ijssalon. (informeer bij de bediening naar de mogelijkheden)..

Geniet tijdens uw dessert van een glas
dessertwijn.

                                                 

Dessertwijn Blanc

€ 4,75

Dessertwijn rouge

€ 4,75

Proeverij van dessertwijnen

€ 7,00

Speciale koffie

€ 7,00

French coffee (Grand marnier)
Irish coffee (bruine suiker en Ierse whisky    )
Spanish coffee     ( Tia Maria)
Italian coffee    (Amaretto)

Likeuren

€ 4,50

Drambuie
Cointreau
Tia Maria
Grand Marnier
Dom Bénédictine
Baileys
Licor 43
Amaretto di Saronno
Limonchello
Sambuca